» » » Kanunsuzlar (2014) Vizyonda

Vizyon Tarihi: 19 Eylül 2014
Yapımı : 2014 - Türkiye
Tür : Komedi
Yönetmen : Barış Erçetin
Oyuncular : Bülent Çolak ,  Orhan Eşkin ,  Levent İnanır ,  Erdinç Kurt ,  Kerem Corogil
Senaryo : Kerem Topuz
Yapımcı : Orçun Benli
Film Özeti : İso ve Cengo macerasever iki arkadaştır. Bir gün 1965 model kırmızı renkli Mustang araba ile yolculuğa çıkarlar. Fakat şeytanın işi yoktur ve yolcuklarında başlarına bela olacak çoraplar örer! Dahası önce Cengo'yu sonra da İso'yu yoldan çıkarır. Komedi türündeki yol filminin proje tasarımı ve yapımcılığı Orçun Benli'ye ait. Bu sefer yönetmen koltuğundaysa Barış Erçetin oturuyor.
Merakla beklenen  Kanunsuzlar filminin müziği de nihayet izleyicinin beğenisine sunuldu! Klip yönetmenliğini aynı zamanda filmin yapımcısı da olan Orçun Benli'nin üstlendiği müziğe; Patron, Hayki, Sürveyan, Karaçalı ve Saian ekibi imza attı!

19 Eylül 2014 tarihinde izleyiciyle buluşacak olan film, macera düşkünü iki arkadaş olan Cengo ve İsa'nın, başarını beladan kurtaramadıkları sıradışı bir yol filmi olma iddiası taşıyor!

Yönetmen koltuğuna Barış Erçetin'in oturduğu filmin senaryosuna Kerem Topuz imza attı. Sinemamızda örneğine pek sık rastlamadığımız türden bir yol filmi olan Kanunsuzlar'ın oyuncu kadrosunda Fatih Koyunoğlu, Sarp Bozkurt ve İsmail Oral gibi isimler yer alıyor.



About Teknik Elektrik

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply