» » Çılgın Dersane Fragman

Vizyon Tarihi: 26 Ocak 2007
Yapımı : 2007 - Türkiye
Tür : Komedi ,  Gençlik
Süre: 100 Dak.
Yönetmen : Faruk Aksoy
Oyuncular : Cüneyt Arkın , Alp Kırşan , Tuba Ünsal , Yağmur Atacan ,  Hande Ataizi
Senaryo : Şafak Güçlü ,  İrfan Saruhan
Yapımcı : Faruk Aksoy ,  Ayşe Germen
Film Özeti: Hadi (Cüneyt Arkın) İstanbul Özlem Dersanesi’nin sahibidir. Torunu Özlem (Tuba Ünsal) ile beraber iflas eden dersanelerinin kurtuluşunu öğrencilere promosyon olarak tatil hediye etmekte bulurlar. Dersanenin eski öğretmenlerini de tatil köyüne davet etmeleriyle hikaye başlar. Ancak dersanenin iflastan kurtuluşu için bu tatil promosyonu da yeterli olmayacaktır. Bu arada öğrencilerden Kerem (Mehmet Aslan) ile Özlem (Tuba Ünsal) arasında bir yakınlaşma başlar. Özlem’in dersaneyi kurtarma umudu tatil köyüne gelen bir faks olur. Faks dersaneler arası para ödüllü bir yarışmanın davetini içermektedir. Tuba sonunda dedesini bu yarışmaya katılmak konusunda ikna eder. Öğrenciler ve öğretmenler için eğlenceli ve bir o kadarda heyecanlı macera başlar. Dersanenin geleceği öğrencilerin bu yarışmayı kazanmalarına bağlıdır.

"Çılgın Dersane" Fragmanı:

"Çılgın Dersane" Film Oyuncuları:
Cüneyt ArkınAlp KırşanTuba ÜnsalHande Ataizi

"Çılgın Dersane" Film Resim Galerisi:
Çılgın Dersane ResimleriÇılgın Dersane ResimleriÇılgın Dersane Resimleri 6Çılgın Dersane Resimleri 4Çılgın Dersane Resimleri 5

About Teknik Elektrik

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply