» » Çılgın Dersane 3 Fragman

Vizyon Tarihi: 17 Ocak 2014
Yapımı : 2014 - Türkiye
Tür : Komedi ,  Gençlik
Süre: 104 Dak.
Yönetmen : Kamil Çetin
Oyuncular : Paşhan Yılmazel ,  Ozan Aydemir ,  Duygu Çetinkaya ,  Okan Karacan ,  Zeynep Aktuğ
Senaryo : Şafak Güçlü ,  İrfan Saruhan
Yapımcı : Servet Aksoy
Film Özeti: Özlem Dersanesi’nin öğrencileri dersaneler arası müzik yarışmasının finali için Antalya’da otele yerleşmişlerdir. Kendileri adına yarışacak olan Ali’nin aniden hastalanmasıyla, hiç de akıllarında olmayan ve otel çalışan Zeynep’i kendi adlarına yarışmaya hazırlarlar. İlk görüşte Zeynep’e aşık olan Ali, arkadaşlarıyla birlikte Zeynep’in hayatındaki bilinmeyen gerçekleri öğrenerek, onun için hayati bir önem taşıyan sorununu çözmek için kolları sıvarlar. Bu arada karşı dersanenin öğrencileri ise yarışmayı kazanmak için her türlü yolu deneyerek, yalanlar söylemekten hiç çekinmeyeceklerdir.
Komedi, aşk, karşılıklı oyunlar, dans ve gençlik dolu olan filmin senaryosunu İrfan Saruhan ve Şafak Güçlü birlikte yazdılar. Yapımcılığını Servet Aksoy’un üstlendiği ve çekimleri Antalya’da yapılan Çılgın Dersane 3 filminin yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin oturuyor.

"Çılgın Dersane 3" Film  Fragmanı:




"Çılgın Dersane 3" Filminin Oyuncuları:
Paşhan YılmazelOzan AydemirDuygu ÇetinkayaZeynep Aktuğ



"Çılgın Dersane 3" Filmi Resim Galerisi:
Çılgın Dersane 3 ResimleriÇılgın Dersane 3 ResimleriÇılgın Dersane 3 ResimleriÇılgın Dersane 3 Resimleri

About Teknik Elektrik

Hi there! I am Hung Duy and I am a true enthusiast in the areas of SEO and web design. In my personal life I spend time on photography, mountain climbing, snorkeling and dirt bike riding.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Leave a Reply